ORTAKLAR FEN LİSESİ

Telefon : 0256.577.10.51
Belgegeçer : 0256.577.25.13
WEB http://ofl.meb.k12.tr
Adres : Ortaklar Mahallesi 7 Eylül Naipli Caddesi Ortaklar Anadolu Öğretmen Lisesi Sitesi No.170 İç Kapı No1
VİZYON : Okulumuza gelen çalışkan ve yetenekli öğrencileri, kendilerini gerçekleştirecek uygun ortam sağlama yoluyla özgüven, sorumluluk, yorumlama ve çözümleme gücüne sahip bireyler olarak öğretmen yetiştiren ve diğer yüksek öğretim kurumlarına hazırlayıp, başarılı olmalarını sağlamaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında geçmişinden aldığı özgüven ve güç ile bugününü çağın gereklerine göre yaşayıp, ülkemizi Atatürk´ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen özgün, etkili, nitelikli, verimli okul toplumu oluşturmaktır.
BAŞARILAR : Anasayfadaki Başarılarımız menüsünde ayrıntılı olarak ele alınmıştır.
Rehber Öğretmen : 2
Resim Sınıfı : 1
Müzik Sınıfı : 1
Misafirhane : 1
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : Normal
Kantin: 1
Yemekhane : 1
Revir : 1
Saatler : 08:30-15:35
Bağlantı : Diğer
Yabancı Dil : İngilizce, Almanca
Isınma : Kaloriferli
Pansiyon : Kız:297 , Erkek:219
Lojman : Kampüsümüzde 5 katlı 2 adet apartman lojman bulunmaktadır. Ayrıca Köy Enstitüsü zamanından kalma müstakil 14 adet lojman daha bulunmaktadır. Sayısı:34
Servis : Yok
Ulaşım : Hızlı tren - İlçeler arası minübüs
Yerleşim Yeri : Okulumuz, Germencik ilçesi Ortaklar mahallesinde Söke yolu üzerinde ormanlık alan içersine kurulmuş bir okuldur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Germencik ilçe merkezine 10km Aydın il merkezine 30 km
Kontenjan Bilgileri : 150
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 478,448 - 492,756
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu : %100